Krop, smerter, fysiske symptomer

Walnuts Kroppen-forløb


Fortæller din krop dig hele tiden, at den er i ubalance? Hvis du er opmærksom på din krop, så vil den hele tiden fortælle dig, hvis den er i ubalance.

Desværre er de fleste af os blevet gode til at overhøre kroppens signaler og vænner os til at gå rundt og have ondt eller have en træg fordøjelse. Når vi har fx hovedpine, så dæmper vi den med et par piller, og så klarer vi os gennem dagen. Når vi har problemer med fordøjelsen, så taget vi afføringsmidler eller spiser HUSK.

Men det er ikke meningen, at vi skal have ondt eller have vrøvl med fordøjelsen. Smerter er kroppens måde at sige til dig, at noget er galt og at du skal stoppe op og gøre noget ved det.

Der kan være mange grunde til ubalancer og smerter. Årsagerne skal vi finde ud af sammen, så vi kommer hele vejen rundt og finder ud af, om du skal kigge på din kost, dine arbejdsstillinger, dit psykiske velbefindende, din stresstilstand osv. osv. Jeg kan give dig konkret behandling, men du skal selv være indstillet på at gøre noget ved årsagerne.

Det vigtige er, at du stopper op og får hjælp til at finde årsager og få dem behandlet samt ikke mindst forebygge, at ubalancerne dukker op igen.

Hvem er du?


Måske har du ondt i nakken det meste af tiden.

Måske har du ofte hovedpine.

Måske har du ondt i maven.

Måske har du dårlig fordøjelse.

Måske har du et dårligt knæ.

Måske du ofte infektioner.

Måske har du diffuse eftervirkninger af corona.

Måske har du eksem.

Måske lider du af migræne.

Dine symptomer kan være mangeartede og de kan sagtens hænge sammen. I alle tilfælde fortæller de, hvor der skal sættes ind rent behandlingsmæssigt.

 

Et af mine udgangspunkter er, at ingen bør gå vejen alene. Succesraten stiger betragteligt, hvis man har en sparringspartner og fortrolig at gå sammen med. Det sikrer dels at du bliver på sporet, dels er det ikke nær så tungt og besværligt at komme til kræfter igen.

Et andet udgangspunkt er, at sessionerne skal føles lette. Dvs. at det ikke skal være en ørkenvandring at nå frem til målet; at blive glad og energifyldt igen. Så hos mig tager vi altid udgangspunkt i, hvad det er du ønsker lige nu og her. Behandlingen vil altid være afslappende for dig, så du kommer tilbage i din krop og lettere kan sætte ord på, hvilke følelser og tankemønstre, der styrer dig.

Mit tredje udgangspunkt er at bruge hele min værktøjskasse, der består af:

  • Gode ører,
  • Hænder, der lindrer gennem zoneterapi og akupressur,
  • Healing, der får dig til at fokusere på det, du ønsker
Marianne Henriksen Holistisk terapeut

Walnuts Kroppen-forløb

1. session, 50 min

Den første gang afklarer vi alle dine symptomer og udfrodringer. Behandlingen tager 100% udgangspunkt i dig og dine behov, HVER gang. Du får et mix af regenerende og afslappende zoneterapi og healing. Her inddrager jeg også behandling af dine fysiske symptomer. 

Pause: 1 uge

 

Flg. sessioner, 50 min

Vi starter med at gøre status siden sidst. Hvilke forandringer har du lagt mærke til og er der dukket nye problematikker og ubalancer op? Herefter tilpasser jeg behandlingen fra session 1 til din situation lige nu og behandler ud fra det

Pause: 1 uge

BOOK en tid i dag