Bach Terapi

Filosofien bag Bach terapi

Helt kort

Dr. Edward Bach (1886-1936) var læge i England. Han brugte sit liv på at udvikle naturmedicin og naturlige metoder til bedre helbred. Særligt opdagede han 38 essenser udtrukket af forskellige blomster, Bach Blomsterremedier. Remedierne indtages som dråber.

Bach blomsterremedier kan støtte dig i svære følelsesmæssige, mentale og åndelige tilstande. De stimulerer vores naturlige evne til at omdanne negative sindstilstande til positive.

Det kan Bach remedierne bruges til

Eksempler på ubalancer

De 38 remedier kan anvendes hver for sig, eller man kan sammensætte op til 7 forskellige til en blanding af energimedicin, som passer lige til dig og din situation.

De virker fx på chok, sorg, traumer, stress, vrede, selvmedlidenhed, utålmodighed, bitterhed, angst, selvpineri, præstationsangst, modløshed mm. Dråberne er oplagte til personlig udvikling og forandringsprocesser.

Dråberne er nemme at indtage og må gerne indtages med anden medicin.

Certificeret Bach Terapeut

Certificeret Bach Terapeut

Jeg er uddannet Bachterapeut og har fulgt Den internationale Bachterapeut uddannelse i Skandinavian hos CASU. Jeg er certificeret af Bach Foundation til at udøve Bach Terapi. Dermed har jeg forpligtet mig til at overholde Bach Foundations regler for den klassiske Bachterapi, hvor samtalen og hjælp til selvhjælp er i centrum.

Bemærk
Bachterapeuter arbejder ikke med fysiske eller psykiske sygdomme, udelukkende med det normale følelsesregister. 

Om dr. Bach

Om Dr. Bachs filosofi

Den engelske læge Dr. Edward Bach  (1886-1936) skabte det unikke system Bachs blomsterremedier.

Han startede sin lægekarriere med forskning i behandlingsmetoder, der indebar mindst mulig risiko og gener for patienterne.

Hans vej gik gennem traditionel lægevidenskab over homøopatien, til han nåede sit endelige mål: En naturlig metode uden bivirkninger.

Dr. Bach havde en meget veludviklet intuition og fulgte sin indre vejledning i søgen efter remedierne. Han gennemtravede det meste af Wales og Sydengland for at finde de rigtige blomster. De 38 blomster, som udgør det komplette system, blev ofte fundet ved, at Dr. Bach gennemlevede de negative tilstande, som blomsterne helbreder.

Så snart en ny blomst var fundet, og han havde fået lavet et udtræk af den, forsvandt hans symptomer som dug for solen.

Citat om Bach terapi

Marianne er god til at holde mig på sporet samtidig med, at der virkelig er plads til at turde drømme om det, jeg gerne vil med mit liv. 

Jeg har fået ro på det kaos og den panik, jeg havde i mit hovede og i min krop. Det er jeg taknemmelig over. Jeg er ikke bekymret over min økonomi mere.