Eksempler

# Stress

Anna er midt i 50'erne og har i løbet af de sidste 10 år været nedlagt af stress flere gange. I forløbet har vi sådan set ikke talt så meget om stress, som er en alvorlig diagnose. Vi har talt om, hvad Anne godt kunne tænke sig i fremtiden. Vi har ikke talt så meget om fortiden og årsager til stress, men netop holdt fokus på, hvordan det kunne være fedt at have det i morgen og dagen efter.

Vi har arbejdet med tålmodighed, at slippe ansvaret, at stole på de andre, at blive hjemme i sit eget persillebed, at sige nej til udfordringer, opgaver og mennesker og i det taget at blive bedre til at være kærlig overfor sig selv.

Efter bare 2 sessioner fortalte hun, at hun for første gang i 10-12 år nu kan kende sig selv igen og mærke, at hun igen er faldet i hak med sig selv...  Det var en fantastisk udmelding sådan en helt almindelig mandag sent på eftermiddagen.

Om Bach Terapi

# Eftervirkninger af corona

Henrik, der er midt i 50'erne opsøger mig i juni, fordi han er dødtræt og har feber stort set hver aften og nat. Han sover meget mere end han plejer og orker langt fra det samme som ellers.

Han fortæller, at han var smittet med covid19 tilbage i december '20. Han blev vaccineret for covid19 i maj/juni.

Sideløbende med behandlingen hos mig blev han udredt hos egen læse samt hospital. En blodprøve hos lægen viste et meget højt infektionstal. Samtidig blev han udredt for diverse potentielle diagnoser. Det eneste usædvanlige var det høje infektionstal, som lægerne ikke kunne forklare. Den eneste forklaring er - set med mine briller - at hans krop arbejder på højtryk for at bekæmpe corona-infektionen og vaccinen.

Jeg har behandlet Henrik hen over sommeren for at styrke især hans immunforsvar. Desuden har jeg arbejdet på at styrke hans nyrer, lunger, lever og fordøjelse. Der har været fremgang at spore efter de første 2 behandlinger (primært zoneterapi og akupressur), hvor særligt immunforsvaret og fordøjelsen var i ubalance. Så nu er han på toppen igen og oplever ikke den omfattende træthed og feberen har været forsvundet en måneds tid.

Om Holistisk Terapi

Eksem

Peter, der er 24, henvender sig med eksem. Det er et tilbagevendende problem, han har haft siden han var teenager. For at spore mig ind på, hvad den eksem kan skyldes, så spørger jeg ind til helt specifikke følelser og det viser sig, at der ligger flere problematikker og gemmer sig. Vi får kigget på de følelser, og han får både en behandlingsflaske med udvalgte Bach remedier samt zonetrapi og healing på udvalgte organer. Nu vil det vise sig, om de ubalancer, der viste sig som eksem er helt væk eller om der skal en omgang på tre behandlinger til igen. 

Om Holistisk Terapi

Migræne

Migræne kan skyldes alt fra intolerance overfor fødevarer, for meget energi i et organ, typisk lever, galdeblære eller hjerne til følelsesmæssige traumer osv.

Det er en spændende detektiv-opgave at finde årsagen til migrænen. En midaldrende kvinde opsøgte mig for at få hjælp til tilbagevendende migræneanfald. Vi talte om kost, søvn, gode/dårlige vaner, læsning på skærm og papir, sollys, motion - kort sagt var vi rundt om alle tænklige årsager til migræne. Det viser sig, at det første migræneanfald kan dateres til en meget traumatisk episode i hendes liv. Derfor arbejder vi selvfølgelig med flere af Bach-remedierne samtidig med, at hun får zoneterapi og akupressur. Hun får desuden hjemmearbejde i form af stimulering af akupressurpunkter samt at have fokus på kost.

Efter behandling i et par måneder viser det sig, at hun har nedsat sit forbrug af migrænemedicin, sover bedre og har en oplevelse af, at hovedet har det bedre. 

Om Holistisk Terapi

Manglende selvtillid

En gymnasieelev henvender sig og beder om hjælp til at få det bedre med at gå i gymnasiet. Hun fortæller, at hun mangler selvtillid og ikke synes, at hun er lige så dygtig og talende som de andre i klassen. Hun har desuden svært ved at komme i gang med opgaver og lektier. Gennem flere samtaler og behandling med Bachs blomsterremidier får vi efterhånden taget hånd om problematikkerne. Efter nogle måneder er hun som forvandlet og har nu meget større tro på egne evner og hun har fået styr på tid og opgaver - de bliver stadig lavet sent, men der er styr på det og der er ingen sorte skyer og slåen sig selv i hovedet.

Om Bach Terapi

Forretningsudvikling

En soloselvstændig forretningsindehaver henvender sig et par måneder inde i corona-krisen. Han er ved at gå til i bekymring over, hvordan det skal gå med butikken. Hans energi og tanker suser rundt i øst og vest, så der er ikke så meget retning. Efterhånden som vi får os talt igennnem de forskellige følelser og tanker/overbevisninger og finder frem til de Bach-remidier, der skal til for at balancere dem, så falder der ro på og forretningen - og indehaveren - er nu i balance igen. Ved hjælp af Bach terapi fandt han en vej til ro og afklaring og undgik dermed at afhænde butikken.

Om Bach Terapi

En abe på skulderen

En kvinde på 45 dukker en dag op i klinikken. Hun fortæller, at hun har en abe på skulderen, der i mindst 30 år på daglig basis har fortalt hende, at hun er dum og ikke dur til noget som helst. Hun har årevis fortalt sig selv, at hun ikke er noget værd til trods for, at hun er succesfuld i sit job og har et hav af venner.

Det viser sig, at hun har haft en barndom fyldt med kærlighed, men også uendelig mange svigt fra en alkoholiseret og fraværende far og en mor, der overlod alt for meget ansvar til et barn.

Vi får talt om, hvor hun står lige nu og hvor det er skoen trykker - og særligt, hvad vil hun gerne lige nu. Jeg finder frem til 5 af Bachs blomsterremedier, der vil støtte hende i den vej, hun ønsker at gå. Allerede efter 2 uger ringer hun og fortæller forundret, at aben har klappet i. Den evindelig selvkritiske røst er forstummet. Hun får en ekstra Bach Terapi og behandling efter tre uger og holder herefter pause - og lover at ringe, hvis aben kommer tilbage...

Om Bach Terapi

Ja, jeg er på rette spor og det er også takket være din hjælp. Hold fast, hvor er du super god til det her.

Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk, da vi talte sammen til første behandling. Men jeg er nødt til at indrømme, at jeg nu sover om natten og ikke tager så mange migrænepiller.