Om Klinik Walnut

Marianne Henriksen

Jeg hedder Marianne Henriksen og det er mig, du møder, når du kommer i Klinik Walnut. Det siges, at jeg har virkelig gode ører og hænder. Jeg er uddannet Holistisk Terapeut og Bach Terapeut.  

Mit sted hedder Klinik Walnut. Walnut er et af de 38 remedier i Dr. Bachs behandlingsunivers. Walnut er god til at støtte en person i en forandrings- og omstillingsproces. Det er lige præcis det, jeg gerne vil med mit sted. Jeg vil hjælpe mennesker med at forandre deres situation, helbred og især deres syn på sig selv.

Walnut beskytter også mod andre menneskers energi og meninger. Vi lever i en meget hektisk tid, hvor der bliver ment og kommunikeret meget - her kan man nemt blive slået ud af sin egen kurs, fordi man kommer til at lytte for meget til de andre. Det er sjældent godt. Det er bedst for det enkelte menneske at blive hjemme i sit eget persillebed og være klar på, hvad det er jeg gerne vil. 

Jeg vil med andre ord gerne lave et sted, hvor jeg hjælper den enkelte med at finde sin personlige vej til bedre helbred og sundhed gennem samtale og behandling. 

Mit udgangspunkt er, at alle kan få det bedre og komme videre. Desuden tror jeg på, at alle kan skifte retning. Det er en forudsætning, at man som klient er indstillet på at ville yde en indsats for at komme videre.

Mit motto er: Bliv hjemme i dit eget persillebed. Det betyder, at kun du kan leve dit liv - og det er kun dig, der kan løse dine udfordringer. Og det er kun dit eget liv, du skal leve. Hvis du lader din energi fare af sted i alle mulige retninger, fordi du er vred på verden eller din nabo, så spilder du din energi. Du kan heller ikke løse andres problemer eller leve deres liv - det er kun dem, der kan det. 

Marianne Henriksen Holistisk terapeut

Hvis du har brug for hjælp til at komme i bedre balance, fx genskabe dit gode helbred eller transformere negative følelser og tanker til positive udgaver, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

Nogle gange skal der kun få gange til at rette op på selv gamle udfordringer. Andre gange er vejen lidt længere, men sammen finder vi en vej. Hvis jeg vurderer, at det ikke er mig, der kan hjælpe dig, så henviser jeg dig videre til en anden behandler.

Sover du dårligt? Har du migræne? Er du altid vred/modløs/selvmedlidende? Fungerer din fordøjelse slet ikke? Eller har du en anden udfordring, du vil have hjælp til?

Kontakt mig