Holistisk terapi

Om holistisk terapi

Hele vejen rundt

Holistisk Terapi er en metode, hvor man behandler personlighedens 4 legemer: Det fysiske, det æteriske (meridianer, livsenergien eller qi), det emotionelle (følelserne) og det mentale (overbevisningerne/tankerne).

Holistisk Terapi er et effektivt redskab til at komme hele vejen rundt om et menneskes ubalancer. 

Det kan Holistisk terapi hjælpe med

Få hjælp til

I princippet kan du få hjælp til hvad som helst med Holistisk Terapi. Den eneste forudsætning er, at du er åben omkring dine udfordringer og gerne vil hjælpes.

Jeg har hjulpet mennesker med stress, bekymringer, migræne, eksem, dårlige knæ, for lavt blodtryk, angst, lavt selvværd, vrede, ondt i skulderen, dårligt immunforsvar, manglende lugtesans, eksamensangst mv.

Redskaber i behandlingen

Redskaberne er en kombination af forskellige indgange. Udgangspunktet er altid en samtale. Ud fra samtalen vælger jeg dagens behandlingsformer.

Med mine hænder udøver jeg en simpel form for zoneterapi samt behandler meridianer via akupressurpunkter. Hænderne bruger jeg også til at heale via organzoner. Jeg bruger primært mine ører, når jeg udvælger blandt de 38 Bach-remedier.

Uddannet hos CASU

Jeg har taget uddannelsen som Holistisk Terapeut hos Susanne Løfgren, CASU. Her kan du tage en uddennelse som zoneteraput, Bachterapeut samt Holistisk terapeut - ligesom du kan tage en række inspirerende korte kurser. Du kan læse mere om uddannelsen på CASUs hjemmeside.

Uddannelsens indhold

Holistisk Terapi er en metode, hvor man lærer at nære og heale alle personlighedens 4 legemer: Det fysiske, det æteriske (meridianer, chakraer, akupressurpunkter), det emotionelle (følelserne) og det mentale (overbevisningerne/tankerne).

Zoneterapi behandler det fysiske legeme.

Akupressur behandler det æteriske legeme (livsenergien, qi)

Bachterapi behandler sindet, det emotionelle (astrale) legeme og det lavere mentale legeme (tanke- former). Du lærer metoder til at afbalancere personlighedens svære følelser og de mentale tanke- former/overbevisninger, som styrer dit liv.

Citat fra klient

Tak for behandlingen. Jeg synes virkelig, at jeg har gjort noget godt for mig selv ved at få behandling hos dig i dag.

Citat fra tilfreds klient

Marianne har virkelig gode ører, så vi hurtigt kommer til det vigtige. Og hun har mindst lige så gode hænder, når jeg er på briksen.