Ledersparring

Om Ledersparring

Hele vejen rundt

Mit udgangspunkt er holistisk. Dvs. at vi skal hele vejen rundt om dine udfordringer - fra din forretning eller dit jobs udfordringer over til din personlige udfordringer, emotioner og mentale overbygning.

Ofte vil vi tage udgangspunkt i helt konkrete situationer. Hvor er det, du går i stå? Hvor er det, du mangler energi? Hvad er det, der er på spil i de enkelte situationer.

BOOK DIN TID

Det kan Holistisk terapi hjælpe med

Få hjælp til

I princippet kan du få hjælp til hvad som helst i din forretning. For du kender selv alle svarene, men har i virkeligheden blot brug for ører, der kan lytte og hænder, der kan vise dig i de rigtige retninger.

Jeg har hjulpet mennesker med begyndende og langvarig stress, bekymringer, input til markedsføring og forretningsudvikling, lavt selvværd, vrede, tankemylder mv.

Redskaber

Redskaberne er en kombination af forskellige indgange. Udgangspunktet er altid dit konkretet behov og samtale. Alt efter dagens udfordring vælger jeg dagens redskaber.

Nogle gange er det nødvendigt at komme helt ned i gear, så er det virkningsfuldt at komme på briksen og få en kort afslappende healing. Andre gange handler det vende om at få vendt og drejet konkrete probler - her er samtalen og mine ører centrale. Det er også oplagt at gøre bruge af Dr. Bachs energimedicin til at balancere følelser og tankemønstre.

Baggrund

Marianne Henriksen har en baggrund både som ansat i private organisationer og har desuden været soloselvstændig i 10 år. Har desuden erfaring som bestyrelsesmedlem- og leder i forskellige foreninger.

Er uddannet projektleder, fundraiser, faclitator, holistisk terapeut, Bachterapeut og er cand. mag. i litteraturhistorie og informationsvidenskab.

Sidst, men ikke mindst sidder der et par gode ører på Marianne Henriksen, og så har hun en humoristisk tilgang til mennesker og verden, når det er nødvendigt.

Citat fra klient

Tak for behandlingen. Jeg synes virkelig, at jeg har gjort noget godt for mig selv ved at få behandling hos dig i dag.

Citat fra tilfreds klient

Marianne har virkelig gode ører, så vi hurtigt kommer til det vigtige. Og hun har mindst lige så gode hænder, når jeg er på briksen.